In 2018 viel Sint Maarten op een zondag. Wij kregen toen als drumband de vraag of we misschien op de zaterdag vooraf of de maandag na de Sint Maartenzondag een rondgang wilden maken met de kinderen door Eastermar. Helaas zaten we beide dagen al vol.
Dit jaar hebben De Marko's tijd en zin om een Sint Maartenrondgang door Eastermar te maken. Maandag 11 november start de rondgang om 19.00 uur bij Herbergh de Parel, waar ook de muzikale rondgang zal eindigen. Wie denkt dat alleen de drumband, die voorzien is van mooie lampjes, van zich laat horen heeft het mis.... Ook van de meelopende kinderen wordt verwacht dat zij meezingen met de Sint Maartenliedjes! Na afloop is er voor alle deelnemende kinderen een kleine attentie. Nu staat er al veel in de grondverf, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. We zoeken:
Enkele volwassenen die, naast onze eigen verkeersregelaar, de stoet kunnen begeleiden. Sponsoren voor een glaasje drinken (limonade?) en wat lekkers na afloop. Enkele vrijwilligers die na afloop de kinderen van drinken, een attentie en wat lekkers willen voorzien in De Parel.
Opgave en informatie: Freerk de Hoop, 06-41060676

Sint Maarten

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen