Morgenavond (donderdag 16 mei) vindt de eerste van een aantal activiteiten in het kader van het 50-jarig V.V.E.-jubileum plaats. Dat zal zijn op het sportcomplex ‘De Burgerkamp’ om 19.00 u. 
logo VVE

Er wordt dan voor de V.V.E.-JO 15 een clinic/training gegeven door SC Cambuur-medewerkers. De heren Jan Bruin, Sipke Hulshoff en een selectiespeler zullen onze jeugd de fijne kneepjes van de voetbalkunst leren. Jan Bruin was jarenlang speler en goalgetter in de Cambuur A-selectie en Sipke Hulshoff is nu nog interim hoofdcoach van de Leeuwarder BVO. Welke speler aanwezig zal zijn is nu nog niet bekend.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de V.V.E. JO 15 een jubileumwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit de Friese hoofdstad zouden spelen, mar dat liep vast op organisatorische problemen. Het alternatief is deze clinic/training.

Eigenlijk nog wel zo mooi omdat nu de jonge V.V.E.-ers gerichte aandacht krijgen. Een optie waar de Jubileumcommissie zeer content mee is.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen