Programma Spanbân Festival te Eastermar

Hallo dorpsgenoten,

Afgelopen week zijn wij langs de deuren gegaan voor de vrijwillige bijdrage voor de vuurwerkshow! We zijn heel blij met jullie bijdrage en ook met alle positieve reacties die we hebben gekregen.

Mocht u onverhoopt zijn overgeslagen en wilt u wel bijdragen aan de vuurwerkshow, dan is het mogelijk om een bedrag over te maken naar: NL56RABO 0334 2687 10 t.n.v. Stifting 't Eastermarder Sealtsje.

Daarnaast begrepen wij dat er enige verwarring is over het feest met oud en nieuw (31 december). De vuurwerkshow en het feest is voor elke Eastermarder gratis toegankelijk.

Het doel is altijd geweest om samen met onze dorpsgenoten het nieuwe jaar in te gaan en hier vragen wij dan ook uiteraard GEEN entree voor!

Wat betreft de Hollandse avond op zaterdag avond 29 december.

Het gaat heel snel met de kaarten. Al meer dan 75% van de kaarten is verkocht en de teller loopt snel op.

Ben je van plan om te gaan, maar heb je nog geen kaart. Dan raden wij aan deze snel te bestellen via onderstaande link:

 

https://hollandseavond.entranz.nl

Hollandse avond

Bestel nu je tickets voor Hollandse avond via Entranz. Zaterdag 29 december 2018 t/m zondag 30 december 2018, Sportcomplex de Burgerkamp, Eastermar. Entranz.nl is een officieel verkoopkanaal. Alléén hier betaal je de originele prijs voor je kaartje!

hollandseavond.entranz.nl

Mocht het onverhoopt niet lukken om een kaart te bestellen, dan kunt u bellen met 06-52366681. 

 

Met de vriendelijke groeten,

Het Spanbân Festival

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen