Zondag 9 december 2018 in de Hege Stins in Eastermar. Inloop vanaf 18.15 uur, bijeenkomst van 19.00 - 19.30 uur.

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur lokale tijd kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Zo ontstaat er in 24 uur tijd een golf van licht en warmte.

Lichtjesavond Eastermar is:
* bedoeld voor iedereen die het gemis van een dierbare ervaart. De leeftijd, of hoe lang het geleden is maakt daarbij niet uit. Immers, iemand die je liefhebt, blijft voor altijd in je hart en gedachten!

* een bijzonder samenzijn met muziek, gedichten en heel veel brandende kaarsen. Door deze sfeer voel je de warmte en besef je dat je niet alleen bent met je verdriet.

geen religieuze samenkomst. Iedereen is van harte welkom. Ook als je iemand wilt steunen of om een andere reden een kaarsje wilt branden.

een initiatief van Uitvaartvereniging De Laatste Eer en het Missionair Team Eastermar.

lichtjesavond

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen