Zaterdag 21 april 2018
Op zoek naar dat ene kopje voor je servies of die ene seventies-tafellamp? Kom dan op zaterdag 21 april a.s. van 9.00 tot 14.00 naar de rommelmarkt in de loods bij Bouwbedrijf Swart, Grote Hornstweg 19-D. In het laatste uur wordt een aantal bijzondere kavels geveild.

Bij de rommelmarkt kunt u soep en een broodje knakworst eten en / of genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Deze rommelmarkt wordt georganiseerd door team de Trochsetters, dat daarmee zoveel mogelijk geld hoopt op te halen voor onderzoek naar kanker. Deze activiteit staat dan ook in het teken van de Samenloop voor Hoop Eastermar 2018.


Vooraf kunt u, als u dat wilt, uw auto laten wassen. Dit kan vóór It Betterskip, E.M. Beimastrjitte 69. Ook hiervan is de opbrengst voor KWF.

samenloop

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen