moai fuort voorkant   moai fuort achterkant       

Van 3 t/m 9 juli is er weer het 'Moai fuort festival' in Burgum. Dit tweejaarlijkse dansfestival zal dit jaar plaatsvinden bij Glinstrastate.
In Burgum komen 4 buitenlandse groepen, Thailand, Brazilië , Costa Rica en Oekraïne. Naast deze groepen zijn er optredens van Nederlandse dans en muziekgroepen.

Woensdagmorgen zal de groep een besloten optreden verzorgen op school. Kennis maken en ontmoeting met andere culturen is een mooi streven van de organisatie.
Woensdagmiddag doen er ook kinderen van Eastermar mee aan de Kids Dance Battle, dit zal plaats vinden om 15.00 uur in de spothal Westermar te Burgum. kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis het festival bezoeken.

Ziet u op het Heechsan, it Wytfean en in het dorp nog vlaggetjes hangen, denk dan niet dat die nog van het dorpsfeest zijn. Hier verblijven onze gasten van dinsdag 4 juli tot maandag 10 juli.

Kom kijken en genieten in Burgum van dans, muziek, hapjes en drankjes maar vooral ontmoeten.

Oant sjen,
Atsie Boersma

gastgezinnen

 De gastgezinnen die volgende week 35 gasten uit Oekraine ontvangen.

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen