Vrijdag 4 november vanaf acht uur ontmoeten muzikanten elkaar in Meerzigt. Jong, oud, ervaren en onervaren, het maakt niet uit want muziek verbindt. Samen vormen ze een menselijke jukebox.

Deze keer hoef je niet te betalen om nummers of muzikanten te kunnen horen, ook wordt er geen entree gevraagd. We vragen jullie in plaats daarvan, iets te doneren aan of te kopen van Famtofam (www.famtofam.nl).

De vorige muzykjûnen waren super avonden met verrassende combinaties van hardrock tot lieve liedjes en we gaan dan ook voor de volle bak! Wanneer je komt...niks moet, veel mag. Je hoeft niet op te treden, we hebben zeker ook publiek nodig. We hopen dat met de belangeloze inzet van muzikanten, een mooi bedrag naar Famtofam gaat en dat wij allemaal een mooie avond tegemoet gaan!
Delen wordt erg gewaardeerd. Tot 4 november!

Datum: vrijdag 4 november 2016
Aanvang: 19.30 uur
Entree: gratis

meerzigt

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen