×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 426 niet laden

Binnenkort zal Theater Meerzigt zijn laatste activiteiten als 'Een klein theater voor een groot publiek' organiseren. Na 7 jaren succesvolle programmering met meer dan 120 voorstellingen sluit Theater Meerzigt zijn theateractiviteiten af met een feestelijk 3-daags programma met goede muziek, leuke artiesten, humor, gezelligheid en een hapje en een drankje. Van elke verkochte kaart gaat € 5,- naar één van de projecten van de crowdfunding organisatie 'Voor de Kunst'.

De gekozen voorstellingen in dit 'Theater voor de Kunst' weekend zijn een selectie uit de vele optredens van diverse programma’s en artiesten die in Theater Meerzigt hebben opgetreden de afgelopen jaren. Op 1 april wordt gestart met een speciaal op Eastermar gericht cabaret van Arno van der Heyden; op 2 april Sânman & Sikke en Frederike Kleefstra met een mooi close harmonyprogramma en op de 3e april de feestelijke afsluiting met boeiende oorspronkelijke verhalen en aanstekelijke dansmuziek van Hylke Tromp met 'Wiltsje fan Paezens'.

Meer informatie over dit theaterweekend en reserveren van kaarten via www.theatermeerzigt.nl

logo meerzigt

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen