Binnenkort zal Theater Meerzigt zijn laatste activiteiten als 'Een klein theater voor een groot publiek' organiseren. In het eerste weekend van april sluiten Ada Roelants en Heymen Jansen de 7 mooie jaren Theater Meerzigt af met een feestelijk 3-daags programma met goede muziek, leuke artiesten, humor, gezelligheid en een hapje en een drankje.

Op 1 april begint het theaterweekend met een speciaal op Eastermar gericht cabaret van Arno van der Heyden; op 2 april Sânman & Sikke en Frederike Kleefstra met een mooi closeharmonyprogramma en op de 3e april sluiten we feestelijk af met mooie verhalen en aanstekelijke dansmuziek van 'Wiltsje fan Peazens'. Kijk op www.theatermeerzigt.nl op de pagina 'Binnenkort in het theater' voor het volledige programma!
De opbrengst van de kaartverkoop zal besteed worden aan één van de culturele doelen die aangeboden worden via de crowdfundingorganisatie 'Voor de Kunst' (www.voordekunst.nl). Op de website van het theater kunt u zich al uitspreken naar welke kunstvorm uw voorkeur uitgaat. Enkele weken voorafgaand aan de voorstellingen zal aan de theaterbezoekers de definitieve keuze voorgelegd worden te kiezen uit een 3-tal goede doelen. Hier zijn vrijkaarten mee te winnen.

Reserveren voor dit fantastische theaterweekend kan al via www.theatermeerzigt.nl

logo theatermeerzigt

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen