×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 427 niet laden

De eerste zaterdag van de herfstvakantie, 17 oktober 2015, houdt Joost Wiersma, fanfare te Jistrum, haar jaarlijkse concert in De Ikker in Burgum. Na succesvolle optredens met internationale sterren als Simone Lamsma, Ernst Daniel Smid, Mathilde Santing, Cor Bakker en Tania Kross gaat Joost terug naar haar Fryske roots samen met Sânman en Sikke.

Sânman & Sikke

Sânman & Sikke heeft de afgelopen jaren een eigen plek verworven in het Friese muziekleven. Sinds de oprichting in 1994 werken ze aan een gevarieerde mix van stijlen die bij elkaar een uniek repertoire vormen. Ondersteund door diverse muziekinstrumenten of à capella brengen ze meerstemmige muziek van groepen als The Mills Brothers, Crosby, Stills, Nash & Young en muziek uit de beginperiode van Elvis. De Friestalige pijler onder het repertoire wordt gevormd door gedichten van o.a. Fedde Schurer, Henk de Boer en Aggie van der Meer, die door de mannen zelf op muziek zijn gezet. Wat Sânman & Sikke echt uniek maakt is hun fantastische live uitvoeringen en hun droogkomische communicatie met het publiek.

Programma

Het programma voor deze avond is bijzonder veelzijdig. De opening wordt majestueus met “Festival Variations”. Daarnaast staan onder meer “Delphic Hymn and Dance” en “Sunken Village” op het programma. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor het lichtere genre, zoals “Nutcracker in Swing” en “Up town Funk”. Sânman & Sikke treden zowel voor als na de pauze op. In dit tweede optreden wordt Sânman en Sikke begeleid door blazers van Joost Wiersma.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 12,50 (donateurs € 10,- ) en aan de kassa € 14,00. Kaarten voor dit concert kunt u bestellen via of bij D. Homan, telefoonnummer 06-83539837 (na 18.30 uur).

Poster Herfstconcert JW 2015

Poster Herfstconcert Joost Wiersma

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen