Het werkcafé Eastermar biedt op maandag 6 oktober een werkochtend aan rond het thema “Klimmen op Eigen Kracht” (KOEK). Klimmen op Eigen Kracht is een methode die je helpt om te ontdekken waar je mogelijkheden liggen, zodat – op welk terrein ook – een stapje verder kunt doen. Juist als je het gevoel hebt, dat je niet verder komt, in welk opzicht dan ook, kan KOEK je helpen om met nieuwe ogen naar je eigen situatie te kijken. Miranda Tamminga van Kearn zal met ons aan het werk gaan. De ochtend wordt gehouden in de Hege Stins en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Je hoeft geen deelnemer van het werkcafé te zijn als je deze morgen wilt aanschuiven. Iedereen is welkom. Meer info: Iema Annema, tel. 472165
logo werkcafekearn

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen