Op zaterdag 30 november wordt een grote dorpsveiling georganiseerd in kerkgebouw 'de Buorren', E.M. Beimastrjitte 69. Dit belooft een bijzondere veiling te worden. De opbrengst is bestemd voor de inrichting van het nieuwe kerkgebouw op It Heechsân. Een kerkgebouw dat straks voor het hele dorp een aanwinst is met een sfeervolle inrichting en de modernste faciliteiten.
Een team van vrijwilligers is al geruime tijd bezig om dit gebouw te vergroten en te verbouwen. Helaas is er nog een tekort op de begroting, waardoor de gewenste inrichting (nog) niet valt te realiseren. Met speciale acties is een werkgroep van de kerkgemeente bezig om toch voldoende geld hiervoor in te zamelen en te zorgen voor een functioneel en bruikbaar kerkgebouw.

Helpt u mee?
Voor de veiling op 30 november hebben we nog kavels nodig die we kunnen veilen. Dat kan in de vorm van een dienst of een product of een combinatie van deze twee. Enkele voorbeelden van kavels die al zijn aangeboden:
• Een houtwal voor haardhout;
• Een vakantieweek in Zweden;
• Het 'bouwen' van een website;
• Luxe taart bij een bijzondere gelegenheid.

Wij hopen van harte op uw creatieve inbreng. Mocht u mee willen doen, dan zien wij graag uiterlijk 15 november uw kavel (dienst of product(en)) of idee bij ons aangemeld via .

Bekijk de eerste kavels alvast op de website van de Protestantse Gemeente Eastermar.

Biedingskaarten en meer informatie?

Binnenkort kunt u ook een 'Biedingskaart' met een biedingsnummer kopen voor deze bijzondere avond. Nadere informatie volgt via de website www.pgeastermar.nl

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u mailen: of bellen met Hielke Tillema 0512 355802 / 06 109 45 213.

Kerk

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen