Op zaterdag 23 november om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling ‘Vreemd Folk’ plaats door de muzikale cabaretiers Maartje en Kine. Maartje de Boer en Kine Handlykken ontmoetten elkaar in de gangen van het conservatorium. Ze spelen viool, accordeon, ukelele, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo. Of het nu gaat over de dood van Osama bin Laden of het moeilijkste dranklied ooit gemaakt: Maartje & Kine spelen het met een aanstekelijke energie alsof hun leven ervan afhangt. U zou ze al kunnen kennen van de Eindemaandsshow van Martijn Koning op HumorTV, waar ze de actuele intermezzo’s verzorgen en de gastcomedians zingend aankondigen. Maartje & Kine zijn ontwapenend en charmant, muzikaal hoogstaand en origineel, jong en ambitieus, lief en vilein, messcherp en grappig, energiek en indringend, blond en rood, Nederlands en Noors. Hun voorstelling ‘Vreemd Folk’ gaat over excentriek publiek, merkwaardige componisten en bijzondere types in de actualiteit. Op een podium vol instrumenten bespelen en bezingen Maartje & Kine deze vreemde figuren op zwepende Klezmer, Ierse folk, Franse Chansons, Argentijnse tango en klassieke muziek.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje.
Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

maartje

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen