EASTERMAR: Op zaterdag 11 januari om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een optreden plaats van Doede Veeman en RemoliNo met een gloednieuw programma.
Doede Veeman en de 3-mans formatie RemoliNo zijn inmiddels een begrip in Fryslân. Ze treden al jarenlang op - zowel individueel als gezamenlijk - bij grote evenementen en concerten, in theaters en kleine dorpszaaltjes.
Het nieuwe programma 'WrâldWiis' is een vervolg op het succesvolle programma ‘WrâldFrysk’. In deze voorstelling is weer een mooie mengeling te horen en te zien van Keltische muziek, zigeunerklanken en Jiddische ritmes, afgewisseld met authentieke Friese teksten en liederen. Laat u met de voorstelling ‘WrâldWiis’ meenemen op verre reizen en weer veilig thuisbrengen in Fryslân…
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje in de pauze.
Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232 

doede veenman

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen