EASTERMAR: Op zondag 27 oktober om 15.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling ‘The life you never planned on’ plaats door de formatie Jodymoon.

Jodymoon voelt aan als een kamerorkest, met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound. Bijzonder aan zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets is, dat ze een evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Johan schuift moeiteloos van gitaar naar dobro via percussie naar piano en de krachtige stem van Digna is dynamisch, gedragen en zit boordevol soul. Voor de luisteraar ontstaat het weldadige gevoel in Jodymoon's warmte ondergedompeld te worden. De muziek van Jodymoon is een prachtige mix van folk, rock met een klassieke tint. Jodymoon vertelt haar verhaal met intensiteit en authenticiteit. Een persoonlijk verhaal over liefde, weggaan, groeien en weer terugkeren. Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje.
Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Meerzigt14

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen