Op zaterdag 28 september om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling 'Slagwerk in de Kamer 2.0' door Joeke Hoekstra en Niels Meliefste plaats.

joeke-hoekstra

 

Na vijf jaar is het energieke duo Joeke Hoekstra en Niels Meliefste weer terug met een gloednieuw programma met uiteraard weer een keur aan instrumenten, zoals marimba, vibrafoon, Afrikaanse trommels en Japanse gongs. Deze keer gaat het duo nog verder op zoek naar de uithoeken van hun instrumentenkast. Een voorpoefje was al te zien tijdens het straatfestival Easterbarren eind augustus. De van Eastermar afkomstige Joeke Hoekstra en de Zeeuw Niels Meliefste zijn beide afgestudeerd voor de Masteropleiding Klassiek Slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Niels is lid van 'Slagwerk Den Haag' en te vinden op vele podia in binnen- en buitenland. Joeke speelt als freelancer in o.a. het Residentie Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest en Metropole Orkest en is dirigent en slagwerker bij Joop van den Ende Theaterproducties en verder is hij als hoofdvakdocent Klassiek Slagwerk verbonden aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Er is voor deze voorstelling nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Klik hier voor de poster

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen