Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij we één nacht met een groep jongeren, in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar, doorbrengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. De opbrengst van de Nacht Zonder Dak gaat naar straatjongeren projecten van Tear in Bolivia, Cambodja en Kenia.
Zaterdag 14 september verzamelen we om 19.15 uur bij Jurjen de Jong (Malewei 1). Er zullen deze avond diverse activiteiten zijn.

Door deze actie ervaren we hoe het is om straatjongere te zijn: buiten overnachten, koude tenen, vroeg wakker en herrie om je heen. Straatjongeren hebben vaak geen andere keus. Als deelnemer laten we ons graag sponsoren door familie, vrienden, bedrijven enz. Zo krijgen straatjongeren hoop op een nieuwe toekomst.

Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen? Je kunt een mailtje sturen naar h.dantuma@live.
Uiteraard is iedereen die niet overnacht in een krotje van harte welkom om een kijkje te nemen.

NACHT ZONDER DAK

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen