EASTERMAR:  Op vrijdag 13 september om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling ‘Miljoenen Idioten’ plaats door Jeroen Kramer.

Jeroen Kramer (die we kennen als een der allesweters van Het Klokhuis en als razende reporter van Het Sinterklaasjournaal ) laat zich met zijn gloednieuwe liedjesprogramma ‘Miljoenen Idioten’ van een geheel andere kant zien en ontpopt zich als ‘stand-up zanger’. Gewapend met slechts 2 gitaren, een effectpedaal en een microfoon voert Jeroen zijn publiek een volstrekt eigen wereld binnen van grillige seksuele fantasieën, sentimentele smartlappen, amechtige protestsongs en puntgave liefdesliederen. Ook de vermakelijke bespiegelingen in de verhalen tussen de liedjes door vormen een aanzienlijk bestanddeel van het repertoire en schieten langs moord- en doodslag, dameslingerie, de hond, de Beatles en nog veel meer. Een ongeëvenaarde mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met opvallend goed gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities die uitstapjes maken naar vele hoeken van pop, jazz, en levenslied. Kortom: ‘Miljoenen idioten’ is een unieke aanwinst voor de Nederlandse podia.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

jeroen kramer

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen