Op zaterdag 22 juni om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar als afsluiting van het theaterseizoen 2012-2013, een uniek optreden plaats van de Zuid Afrikaanse topartiest Chris Chameleon. Chameleon is waarschijnlijk één van de meest gelauwerde artiesten in Zuid Afrika, die zich heeft onderscheiden in diverse genres, zoals rock, punk, klassiek en folk. Deze bijzondere singer-songwriter met een stembereik van 4 octaven, zal in zijn Zomerconcert een compilatie laten horen uit zijn ruim 30 jaar en meer dan 300 songs repertoire, waaronder een aantal liederen gecomponeerd op gedichten van de Zuid Afrikaanse dichters Ingrid Jonker.

Een optreden van Chris Chameleon is een magische reis, waarin de bezoeker lacht, huilt, denkt en zich verwondert; vaak op hetzelfde moment.

Chris Chameleon zal evenals tijdens zijn eerste optreden in 2012 in Theater Meerzigt, het speciaal voor hem vertaalde ‘As jy weer skryf’ (Asto wer skriuwst) van Ingrid Jonker in het Fries zingen.

Entree € 17,50 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje.
Reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

chris chameleon

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen