Op zaterdag 16 februari om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling 'Vysotsky' plaats door 'Di Gojim'. Kapstok zijn de verhalende teksten van Wladimir Vysotsky.

Deze Joods-Russische zanger wordt wel de Jacques Brel van Rusland genoemd. Als hij sterft in 1980 laat hij 600 liedjes na. Hij noemt zich dichter en kiest als geuzennaam "Dirty Yid". Zijn teksten over de zelfkant, hoeren en de liefde zijn tijdloos. Di Gojim brengt Vysotsky's onsterfelijke helden weer tot leven in de taal van de straat; Liwaddes, Fries en Jiddisch. Een magistraal programma over de liefde voor het gajes, het schorem en het geteisem.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

 

Digojimpers

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen