Ook Eastermar merkt de gevolgen van de economische crisis. Er raken mensen uit het werk, bedrijven gaan failliet. Binnen de Protestantse Gemeente Eastermar merken wij dat dit een terugkerend thema is in de gesprekken en in de verkondiging. We willen het niet bij woorden laten, maar ook iets doen. We willen vanaf 7 januari  eens in de twee weken op maandagochtend een kerkcafé aanbieden in het Hoekje, van 10.00 tot 11.30 uur voor mensen die geen werk hebben. Belangrijkste doel is de ontmoeting. Je staat er niet alleen voor. Daarnaast kunnen de mensen vast veel voor elkaar betekenen. Ervaringen uitwisselen, elkaar bemoedigen. Ook kun je denken aan kleine trainingen. Tenslotte zou het zomaar kunnen dat we er, waar werkelijk geen betaalde baan is, op uitkomen dat er wel zinvol vrijwilligerswerk is (hoezeer dat ook niet is wat mensen op dat moment zoeken). Er liggen kranten en er is koffie en thee. We heten iedereen dus welkom die geen werk heeft of werk dreigt te verliezen, vanaf maandag 7 januari a.s. om 10.00 uur in ’t Hoekje. De eerstvolgende data zijn: 4- 11- en 25 februari.

Protestantse Gemeente Eastermar

logo-PKN-Eastermar 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen