Eindejaarsconcert Matinee

In de mooie donkere dagen van het jaar 2012 hebben wij nog een mooie middag gepland met muziek van het lokale koor uit Eastermar "koardinaasje".

Met muziek van Bach tot Beatles kunt u heerlijk genieten van heerlijke tapas. Deze middag heeft ons team speciale tapas op het programma staan, welke een proeverij geven van onze wintermenukaart, gemaakt door Gerhardus. Door middel van een stempelkaart kunt u kiezen uit verschillende gerechtjes. Deze middag is een project van de stagiaires en leerling van De Leyen, een kans om school en werkvloer in actie te zien

Aanvang: vanaf 14.00 inloop, maar het paviljoen is al geopend vanaf 11.00 uur. Combineer uw middag met lunch of diner en beleef 'De Leien' op zijn mooist.

Entree gratis. Wanneer u dit niet wilt missen kunt u een tafel reserveren.

TIP: 1 januari 2013 - Nieuwjaarsduik om 14.00 uur in de Leien.

Meer info: www.deleyen.nl /0512-341120 Bildreed 3 Rottevalle

koardinaasje-leyen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen