Wil iedereen die winterkost wil maken voor het Winterbarren zich snel opgeven?!

De inschrijfformulieren liggen bij Slagerij Otte Boersma, 'Alles ûnder ien dak' en bij  Grientespesjalist Jannes Hamstra. Opgeven vóór 10 december.

De Winterbarrencommissie

Op 22 december wordt er een Winterbarren in  Eastermar georganiseerd. Om 18.00 uur kunt u meelopen met  een gezamenlijke wandeltocht van ongeveer 5 kilometer over de historische zandpaden. De paden zijn verlicht met vuurkorven en fakkels en onderweg wordt er muziek gespeeld. Na afloop kunt u glühwein halen bij Herbergh de Parel of chocolademelk bij Eetcafé It Breed.

Terug op It Breed kunt u winterkost proeven. Het is de bedoeling dat, net als bij het Snertbarren, het eten thuis wordt klaargemaakt en op it Breed wordt verkocht. De opbrengst is voor de deelnemers zelf. We denken aan ouderwetse stamppotten, maaltijdsoepen, poffertjes, oliebollen etc.

We hopen op een grote deelname!

De Winterbarrencommissie
Allard, Jannes, Minne en Albertha

stamppotbuffet

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen