Op zaterdag 24 november om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een theaterconcert plaats door de bekende band Dixie Doodle.
Het zuiden van de Verenigde Staten van Amerika is een smeltkroes van volken en culturen. Deze regio, die bekend staat als Dixie, is de bakermat van talloze muziekstijlen zoals blues, jazz, country, cajun en bluegrass.
Dixie Doodle is een collectief muzikanten die een passie voor deze muziek delen. Zij kiezen voor het akoestische repertoire; swingend gespeeld en met scherpe samenzang. Traditionals, eigen werk en songs van onder andere Old Crow Medicin Show, Bob Dylan, Neil Young en Steve Earl worden met een aanstekelijk enthousiasme gebracht.
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze.
Reserveren kan via www.theatermeerzigt.nl  of telefonisch via: 0512-471232. Voor meer informatie, ga naar www.theatermeerzigt.nl  en www.dixiedoodle.nl

dixie

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen