Het nieuwe theaterseizoen begint a.s. zaterdag tijdens het Easterbarren. We staan te popelen om u ons nieuwe programma te presenteren, want we kunnen met recht zeggen dat we trots zijn op onze nieuwe programmering.

 

We beginnen spetterend met maar liefst 6 voorproefjes van ons komende jaarprogramma. Tjebbe Hettinga treedt op met de band Breed Freed. Zij waren in 2008 de eerste artiesten die in ons theater optraden. Marjolein Meijers en band (ja, die van de Berini's) laten tweemaal een stukje horen van hun nieuwste programma. En u kunt een voorproefje krijgen van de Faginamonologen.

De volledige voorstelling van de Faginamonologen kunt u op 8 september a.s. in Theater Meerzigt zien en horen. Reserveert u snel voor dit toneel voor man & vrouw, want vol is vol. Reserveren kunt u via www.theatermeerzigt.nl

Voor het volledige jaarprogramma klikt u hier

 

TsjebbeHettinga

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen