Beste Theatervrienden,

U hebt kaarten gereserveerd voor de voorstelling 'Max Tailleur - Ik lach om niet te huilen'  op 4 maart a.s. gespeeld door het Nederlands Komedie Theater. De tourneereeks van deze voorstelling, die dit voorjaar gepland stond, is in zijn geheel gecanceld. Door een beenbreuk afgelopen weekend is Danny van Zuijlen dit voorjaar niet in staat de rol van Max Tailleur te spelen.

De voorstelling wordt nu verplaatst naar het najaar van 2012. Zodra wij hiervan de planning te horen krijgen, zullen we deze voorstelling uiteraard weer opnemen in ons programma en krijgt u hierover bericht. Dus laten we maar zeggen: wat in het vat zit, verzuurt niet!

P.S.: De voorstelling 'Land of Hope and Glory' van het Nederlands Komedie Theater op 28 april a.s. in ons theater gaat wél door.

maxTailleurPersfoto

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen