EASTERMAR:  Op zondag 12 februari om 15.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een uniek optreden plaats van de Zuid-Afrikaanse zanger Chris Chameleon. Deze bijzondere stembandkunstenaar met een stembereik van 4 octaven doet in februari een toer door heel Nederland, waarbij het enige optreden in Friesland in Theater Meerzigt zal zijn.

 

Chris Chameleon is een fenomeen in Zuid-Afrika. Daar trekt hij keer op keer enorme aantallen bezoekers in Theater- en Concertzalen, maar ook in vele andere landen treedt hij op. Bijzonder aspect in zijn optreden in Theater Meerzigt is dat hij speciaal voor deze voorstelling één van zijn recente liederen in het Fries zal vertolken. Dit lied, een muzikale vertaling van het gedicht ‘As jy weer skryf’ van de Zuid-Afrikaanse dichteres Ingrid Jonker is vanuit het Zuid-Afrikaans deskundig vertaald in het Fries en speciaal ingezongen voor Chameleon.

chris chameleon1

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje. Reserveren kan via www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen