EASTERMAR:  Op zaterdag 14 januari om 20.30 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een optreden plaats van Solace I Guess met de voorstelling ‘White Label’.
White Label is de nieuwe film- en muziektheaterproductie van Anne van Slageren, in opdracht van Stichting Le Culte. In deze voorstelling werkt hij samen met Bruce Cerew, een in Nederland wonende West-Afrikaanse schrijver. De van oorsprong Friese Anne van Slageren, die onder de artiestennaam ‘Solace I Guess’ werkt, woonde als zoon van een predikant zijn eerste elf jaar in Kameroen. Bruce Cerew groeide op Nigeria en kwam via allerlei omzwervingen terecht in Nederland  Gebaseerd op beider in West-Afrika gewortelde levens, is White Label een muzikaal theaterstuk over identiteit, verbondenheid en verschil tussen zwart en blank, aanpassing en anders zijn. Een verhaal over een blanke en een zwarte jongen die beiden opgroeiden in West Afrika, en die ook beiden later in Nederland op hun eigen manier geconfronteerd werden met het begrip integratie.
Deze unieke muziektheaterproductie wordt ondersteund door foto- en videobeelden, zodat een boeiend geheel ontstaat van zang, muziek en beeld.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Reserveren kan via www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232 of 0512-472190.

Whitelabel

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen