Voor alle mensen die houden van zingen en muziek maken!

Zondag 15 januari open jamsessie in theater Meerzigt.

Een muzikale ontmoeting van verschillende muzikanten/zangers van binnen en buiten het dorp. Muzikale mensen uit Eastermar en omstreken worden hierbij uitgenodigd om mee te doen. Het doel is metelkaar muziek maken voor het financieren van de bouw van een school in Ecuador door World Servants. De toegang is gratis en men kan tegen een geringe vergoeding verzoeknummers aanvragen.

Het begint om 17.00 uur en we gaan door tot 21.30 uur. Er wordt niet geoefend van tevoren en wat ontstaat is spontaan. Er zullen in ieder geval acht nummers gebracht worden en iedereen met belangstelling kan thuis zijn/haar partij instuderen. De uit te voeren nummers worden deze week bekend gemaakt op de site van Eastermar.

Wie zijn er in ieder geval?

Gerbrich van Dekken, Jantine en Wytske, Anne en René uit de band Lechery, een paar Healers, Simon Dijkstra, Yolanda Dijkstra, Jan Bijlsma, Michel van Holsteijn, Sytse Wilkens, Heymen Jansen en waarschijnlijk nog veel meer, wij hopen jullie ook...
Iedereen die wil spelen of zingen wordt uitgenodigd, neem je instrument mee.

De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar World Servants en alle betrokkenen werken belangeloos mee.

instrumenten

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen