Op zaterdag 17 december wordt er weer een snertkookwedstrijd gehouden in Eastermar. Iedereen is van harte welkom van 17.00 uur tot 19.00 uur op het Breed om de snert te proeven. Een deskundige jury zal daarna de prijswinnaars bekend maken.

De opbrengst van het Snertbarren is bestemd voor Stichting KIKA; de voorzitter van SC Heerenveen, dhr. R. Veenstra zal het bedrag in ontvangst nemen. Ook is er weer live muziek aanwezig.

Voorafgaand aan de wedstrijd organiseert TIP een wandeltocht, deze begint tussen 14.30 uur en 15.00 uur vanaf het Breed. Er wordt weer een mooie route uitgezet over de historische zandpaden rondom Eastermar. De route is 9,5 km. Onderweg is er koek en zopie. De kosten hiervoor zijn € 2,50 p.p. en voor kinderen tot 12 jaar € 1,-

Komt allen zaterdag 17 december naar het Breed in Eastermar!

snertbarren

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen