Steven de Jong met ‘Verhalen van een filmregisseur’  in  ‘THEATER MEERZIGT’ te EASTERMAR

EASTERMAR:  Op zaterdag 19 november om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt de voorstelling ‘Verhalen van een filmregisseur’ plaats met de bekende Friese filmregisseur Steven de Jong.

In een lezing vertelt Steven over zijn carrière; hoe zijn films tot stand komen en wat zijn plannen en verwachtingen zijn voor de toekomst. Na de lezing kijkt u naar een door uzelf geselecteerde film. Natuurlijk vertelt Steven over de bijzondere momenten en belevenissen van deze film. U kunt via de website www.theatermeerzigt.nl uw keuze maken voor de film die u na de pauze wilt zien.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.
image001

Zie voor meer informatie:

www.theatermeerzigt.nl

www.stevendejongfilms.nl

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen