De Andersons met 'Mijn Rijkdom' in 'THEATER MEERZIGT' te EASTERMAR

EASTERMAR: Op zaterdag 22 oktober om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt de voorstelling 'Mijn Rijkdom' plaats door het muzikale trio De Andersons.

Dit onwaarschijnlijke trio, bestaande uit Roel Dullaart, Anna Ågren en pianist Jarno van Es zoekt koppig naar de zin van het bestaan. Het leven MOET en ZAL zin hebben. En anders maak je maar zin! Ze sleuren u mee in hun wereld van filosofische nieuwsgierigheid, breekbare beschouwingen en absurdistische gulzigheid met een zekere neiging tot hysterische blijmoedigheid en droefgeestig getob.

De Andersons nemen de Zweedse invloeden die Anna met zich meebrengt lichtjes over en gieten die in liedjes en absurdistische scènes. Toch is het voornamelijk de grote diversiteit van de liederen die de Andersons onderscheiden van andere kleinkunstenaars. Mede geïnspireerd door Bram Vermeulen en Leonard Cohen zingen ze van hartstochtelijke chansons en poëtische liedjes tot humoristische operaduetten en maatschappelijk geëngageerde theaterliederen. Anna speelde met Herman van Veen in de familievoorstelling 'Verboden te lachen'.

John Leddy over De Andersons;

"Hartveroverend! Drie jonge mensen met een bonk talent. Kleine subtiele liedjes en stapellieregekke comedynummers, virtuoos gezongen en gespeeld. Heerlijke muziek.

Uit de pers n.a.v. de voorstelling Het vreemdelingenlegioen: '...Toptalent in een buitencategorie...multi-kunstenaars die naast een geweldige stem ook over komische talenten blijken te beschikken...' (De Leeuwarder Courant – Lidwien Feld)

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.

Zie voor meer informatie de volgende website(s) of klik hier voor de nieuwsbrief

www.theatermeerzigt.nl

www.deandersons.nl

de-andersons2-400-breed


Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen