Jean-Marie Bevort met ‘De Dwerg’ in  ‘THEATER MEERZIGT’ te EASTERMAR

EASTERMAR: Op woensdagmiddag 19 oktober om 15.00 uur vindt in Theater Meerzigt de familievoorstelling ’De Dwerg’ plaats met de acteur Jean-Marie Bevort.

201011dwerg

In deze voorstelling in de herfstvakantie voert Jean-Marie Bevort een dwerg ten tonele. Aan de hand van deze betoverende figuur neemt hij zijn publiek mee naar een sprookjesachtige wereld, waar de natuur tot leven komt.
Zoals je van een dwerg kunt verwachten spreekt hij de taal waarin alle bewoners van de natuur elkaar oorspronkelijk verstonden. Door zijn indringende verbeeldingskracht weet hij dit over te dragen op de toeschouwers, zonder een woord Nederlands te spreken. Een prachtige schouwspel voor jong en oud!
Entree € 15,00 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar en dat is inclusief koffie/thee / fris bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.

Klik op de volgende link voor een voorproefje op deze dolkomische familievoorstelling:

http://www.youtube.com/watch?v=xUSdvQvLb18

Zie voor meer informatie de bijgevoegde Theater Meerzigt Nieuwsbrief of bezoek onze website:

www.theatermeerzigt.nl

Klik hier voor de nieuwsbrief

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen