Optreden  Arno van der Heyden op zaterdag 24 september in  ‘THEATER MEERZIGT’ te EASTERMAR

EASTERMAR:  Op zaterdag 24 september om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een voorstelling plaats van Arno van de Heyden met zijn spiksplinternieuwe Cabaretprogramma  ‘.’

gaat over de rol van de huidige multimedia en wat dat met ons mensen doet. Een bijzonder decor wordt tijdens de voorstelling gecreëerd door herkenbare beelden die fotograaf Pjotr Wiese overdag van Eastermar én tijdens de voorstelling maakt. Arno van der Heyden staat hierdoor met heel dicht bij het publiek met herkenbare beelden, prachtige liederen en gevatte teksten. In wordt Arno muzikaal ondersteund door pianist Bas Mulder.

Over het programma: “We hebben de wereld aan contacten. We surfen mee met elke trend. We skypen en hypen via satellieten, maar we kunnen niet meer aarden. Ook Arno doet er aan mee. Hij gooit zichzelf te grabbel, verkwanselt zijn privacy en vertwittert zijn leven. En steeds vaker vraagt hij zich af; hoe zat het ook alweer? Ontvriend door verre virtuele vrienden en vervreemd van goede buren komt hij tijdens de voorstelling tot inkeer. En dankzij de intimiteit van een kleine theaterzaal, liederlijke verhalen en volle glazen verandert hij van verre buur in goede vriend. Zó. Zó zat het ook alweer. “

 Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.

 Klik hier voor de nieuwsbrief of bezoek de volgende websites:

www.theatermeerzigt.nl

www.arnovanderheyden.nl

www.broekenbuuren.nl

Informatie en Reserveringen:

Via Website            : www.theatermeerzigt.nl

Via Email                :

Telefonisch           : 0512-471232 (Meerzigt)

B.g.g.                     : 0512-472190 (Fokje de Vries)

foto

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen