EASTERMAR:  Op zondag 20 maart om 15.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een voorstelling plaats van Anastasia Kozlova en Dessy Radeva, getiteld: ‘Componisten en hun (verloren) Liefdes’.

Violiste Anastasia Kozlova geeft samen met pianiste Dessy Radeva een concert met als thema ‘Componisten en hun (verloren) liefdes’, met verhalen uit mythes en sprookjes. Deze jonge, veelbelovende musici spelen niet alleen prachtig, maar maken het publiek ook deelgenoot van verhalen over de stukken die zij spelen. Zij verstaan de kunst klassieke muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Een concert in een ongedwongen sfeer voor jong en oud, kenner, liefhebber en onervaren klassieke muziekluisteraar. Beide musici hebben een indrukwekkende lijst van internationale optredens op hun naam staan en vele festivalprijzen gewonnen.

anastasia

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190.

Voor meer informatie klik hier voor de bijgevoegde Theater Meerzigt Nieuwsbrief.


Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,  

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen