×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Optreden Nanne & Ankie op zaterdag 16 oktober in  Theater Meerzigt

EASTERMAR:  Op zaterdag 16 oktober om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een voorstelling plaats van Nanne & Ankie, getiteld: ’Harksankjes & Ferhalen yn meardere Talen’. 
image001 
Voor de pauze nemen zij ons mee op reis aan boord van VOC-schip de “Halve Maen”, waarmee Henry Hudson in 1609 op zoektocht gaat naar een westelijke doorvaart naar Indië en zo op de rivier de Hudson belandt. Na de pauze een impressie uit het nieuwe programma ‘Silver of the Sea’. Nanne en Ankie zingen hun verhalen in het Nederlands, Frysk, Engels en Esperanto. Ze begeleiden zichzelf op gitaar, mandoline, cister, concertine en contrabas. De teksten van Nanne & Ankie zijn soms poëtisch en een andere keer leveren ze filosofische inkijkjes op en ook de ironie ontbreekt zeker niet. Laat u meenemen op hun reis in verhaal en muziek!
 
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Aanvang 20.00 uur.
Voor reserveringen kunt u mailen. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190. Zie voor overige voorstellingen www.theatermeerzigt.nl

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen