Na een langdurige natte moesson werd het dan toch (eindelijk) mooi weer. Dat was precies wat we nodig hadden om de tuin aan Seadwei 5 om te bouwen tot een marktplaats met 42 stands. waar in totaal 120 deelnemers door verkoop van leuke meuk, antiek, oogstproducten en allerlei workshops van schminken tot voetreflexmassage, maar liefst €4.751,50 hebben verdiend voor het weduwehuis Staines Memorial in Varanasi (India).

yardsale

Voor de deelnemers en het publiek een geweldige dag, voor dertig weduwen in Varanasi een geweldige kans een nieuw bestaan op te bouwen.
Namens de oprichtster en bewoonsters van het weduwehuis willen wij alle sponsors en vrijwilligers die de yardsale tot zo’n groot succes hebben weten te maken bedanken. Het was overweldigend!

Marije Brouwer en Yna Boomsma

{morfeo 164}

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen