×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Op zaterdag 16 januari om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt een optreden plaats door Jan Arendz van Tryater met het programma ‘Arendz’ Arends’, onder regie van Rients Gratama . Gedurende een maand lang staat dit programma wegens groot succes opnieuw op de speellijst van Tryater. De 1e voorstelling vindt plaats in Meerzigt. Op zijn ‘eigen wijze’ vertelt acteur Jan Arendz over zijn bijna-naamgenoot, de schrijver Jan Arends. En hij raakt met hem in gesprek. Jan Arendz gaat op zoek naar Jan Arends. Had Jan Jan moeten helpen? Lijkt Arendz misschien wel wat op Arends? En natuurlijk kruipt hij in de huid van de schrijver, om zijn gedichten voor te dragen en de randen van Arends’ ziel te onderzoeken.

image001

Jan Arends was schrijver, reclameman en huisknecht, onder lezers bekend van zijn verhalenbundel Keefman (1972). Arends heeft ook een beperkt aantal gedichten gepubliceerd. Een groot deel van zijn leven heeft hij in psychiatrische inrichtingen doorgebracht; hij maakte zelf een eind aan zijn leven.

De voorstelling ‘Arendz’ Arends begint om 20.00 uur.

Entree € 12,50 (freon en 65+ € 11,25; CJP/CKV €10,00) en dat is incl. koffie/thee bij ontvangst en een drankje in de pauze.

Voor reserveringen: 0512-472190 of 0512-471232. Emailen mag ook naar:

Meer informatie in de bijlage: Nieuwsbrief Theater Meerzigt

Voor een persoonlijk groet van Jan Arendz aan Eastermar klik hier

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen