Zaterdagavond startte de 2e editie van het Spanbân Festival. De Hollandse avond met Lytse Hille en Bertus Sipma trok wederom een volle zaal. Met het vernieuwde podium en alleen maar gezellige mensen werden Hollandse hits volop meegezongen.

De grootste pubquiz van Friesland werd dit jaar in razend tempo minuten uitverkocht. 45 teams streden al zingend en klappend voor de hoofdprijs. Het team van Alco Fennema kwam winnend uit de bus. Na de pubquiz zetten de Johannes Rypma ft the bounty hunters de zaal op stelten. Tot laat werd er mee gedanst op een mix van tijdloze covers en eigen liedjes!

Op de laatste dag gooide mist bijna roet in het eten. Na overleg met diverse partijen werd besloten de vuurwerkshows voor jong en oud door te laten gaan. Waar de jongste eastermarder van 19:00 tot 20:00 de voetjes van de vloer hadden. Werd dit in 2020 feilloos over gedaan door de rest van het dorp.

De sfeer op het festival was gemoedelijk en gezellig. Het feest is dan ook zonder incidenten verlopen. We willen alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers bedanken voor alle hulp. Op naar de derde editie: Spanbân Festival 2020!

Klik hier voor de foto's van de Hollandse avond

Klik hier voor de foto's van de zondagavond

Klik hier voor de foto's van Oud naar Nieuw

ALB 3519

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen