De traditie om het jaarlijkse doarpsfeest uitgebreid in beeld te brengen, is dit jaar voortgezet ondanks de strengere wetgeving op het gebied van privacy. Ons fotografenteam is deze drie dagen flink aan de slag. Ons team bestond dit jaar uit Albert Bakker, Nynke de Jong, Saskia van den Berg en Harmke Paulides.

Mocht je opmerken dat je ‘in beeld’ bent, terwijl je dat liever niet wil, geef dit dan aan bij de betreffende fotograaf. Ook zullen we op verzoek een foto meteen van de website verwijderen. Stuur dan een mailtje naar , liefst met een cc naar , onder vermelding van het bestandsnummer van de foto. Dit nummer vind je altijd linksonder in het popupvenster van de betreffende foto.

Onze beeldkanjers hebben tijd nodig om alle foto’s te selecteren, bij te snijden, belichting aan te passen, enz. Het kan dus even duren voordat een bepaald evenement verwerkt is.
Zodra een onderdeel klaar is, vind je onder deze tekst een link naar het beeldverslag.

ABA 0767 14828

bestandsnummer
Hierboven een voorbeeld van het bestandsnummer in het fotopop-upvenster (ABA 9716-14457) dat je kunt melden als je wilt dat een bepaalde foto verwijderd wordt.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen