Op de qua weersomstandigheden mooiste dag van april zat om 9.00 uur het Breed al weer vol met kinderen die hun koopwaar wilden verkopen op de traditionele vrijmarkt. Het draaiorgel 'de Fruitschalen' uit Leeuwarden zorgde weer voor de muzikale omlijsting. Naast de vrijmarkt was er voor de jeugd van alles te doen. Voor de jongsten was er een springkussen en voor de oudere jeugd een pannavoetbalkooi. De stoepkrijttekenwedstrijd werd dit jaar gewonnen door Lucas, de tweede prijs was voor Janna en de derde voor Arjen.

 ABA 3738

Klik hier voor de fotoreportage gemaakt door Albert Bakker

Naast bovenstaande activiteiten konden de kinderen zich ook laten schminken, het haar laten vlechten en werden er ballonfiguren voor hen gemaakt.

We willen graag alle medewerkers bedanken voor hun hulp waardoor we kunnen terugzien op een geslaagde ochtend van deze Koninginnedag.

De Feestcommissie

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen