Om 9.00 uur zat het Breed alweer vol met kinderen die probeerden om hun koopwaar te verkopen. Net als voorgaande jaren hadden we een draaiorgel voor de muzikale omlijsting. Naast de vrijmarkt was er voor de jeugd van alles te doen. Voor de kleinere jeugd was er een springkussen en de oudere jeugd kon zich vermaken met een levend voetbalspel. Ook hadden we dit jaar weer een optreden van onze streetdancegroep. De stoepkrijttekenwedstrijd werd dit jaar gewonnen door Richard Venema met een prachtige tekening. Naast bovenstaande activiteiten konden de kinderen zich ook laten schminken, haarvlechten en werden er ballonnenfiguren voor hen gemaakt.

ABA_1354

Klik hier voor de fotoreportage van Albert Bakker

We willen graag alle medewerkers bedanken voor hun hulp waardoor we kunnen terugzien op een geslaagde ochtend van deze Koninginnedag.

Feestcommissie Eastermar

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen