Doarpsaginda

 • Afscheid Fysiotherapeut Jan Wagenaar

 • Donderdag 12 December 2019
 • Aanvang 16:30 uur
 • Eindtijd: 19:00 uur
 • Categorie: Diversen

 • fysiotherapie ynt doarp.JPG
 • Omschrijving:

  Beste Eastermarders.

  Per 1 januari 2020 ben ik niet meer als fysiotherapeut werkzaam in deze omgeving. Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen wat ik van jullie mocht ontvangen eerst doordat mensen in Jistrum in de praktijk kwamen en later door overname van de praktijk van Jetze de Boer samen met SiemenJan Miedema in het Betterskip." Het is een prachtige levendige plek voor fitness en fysiotherapie met natuurlijk het vertrouwde gezicht van Ineke.
  Langzamerhand hebben Siemen Jan Miedema en Sjoerd Westra de praktijk overgenomen. Aafke van Kammen is de onmisbare steunpilaar in de ondersteunende zaken en samen met de andere fysiotherapeuten en
  fitnessinstructeurs/personal trainer gaat het nu verder. Bedankt voor alles.  Het is in goede handen. 
  Ik ga nu verder in de stroom van het leven naar mijn geboortestreek waar ik weer dichtbij mijn familie in een woongroep ga wonen. 
  Ik zou jullie graag nog één keer de hand schudden en wil dat doen in het Tillehûs in Kootstertille op 12 december vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur.

  Jan Wagenaar,

  Mericilaan 110,
  1861ML, Bergen (NH) 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen