Zaterdag 6 december is het dan zo ver. De goede Sint zit al weer op zijn boot terug naar huis maar de O.V.E. heeft het nog druk met de trekking van de Sinterklaas actie van de ondernemersvereniging. Omdat de Sint zelf kon niet komen is wijk agent Taeke Hogendorp hier speciaal voor gevraagd. Op deze manier kan hij zijn gezicht ook eens laten zien bij een feestelijke gelegenheid. Om 11.00 uur haalde hij 3 kassabonnen uit een grote doos. De telefoonnummers werden gebeld, maar geen van de drie prijs winnaars waren thuis. Dus wij houden het ook nog even stil. Maandag middag zullen de prijzen worden uitgereikt. Die prijzen zijn niet mis!

Natuurlijk zal eastermar.nl hierbij aanwezig zijn.

De ondernemers zijn tevreden over de nieuwe opzet van deze sinterklaasactie. Het publiek heeft positief gereageerd en massaal de kassabonnen voorzien van hun telefoonnummer. De ondernemers hoefden dit jaar al die bonnetjes niet meer uit te knippen en uit te tellen.

1stklaasactie08

4stklaasactie08

5stklaasactie08

Foto's Hetty Thomson

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen