×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Op 20 september aanstaande vindt de officiele opening van Rij- en Mencentrum Heechsân plaats.

postermanege.jpg

Inmiddels vinden de rij- en menlessen al geruime tijd plaats in de nagelnieuwe rijhal die eerder dit jaar in gebruik is genomen. Veel cursisten uit Eastermar en omstreken maken inmiddels reeds gebruik van de nieuwe hal.

Opening op 20 september

Rij- en Mencentrum Heechsân nodigt u uit om op 20 september aanstaande aanwezig te zijn aan de Schuilenburgerweg 5 om vanaf 13.00 uur samen met Joan Boerma en Henk Knippenberg en het personeel getuige te zijn van de officiele opening. rijhal.jpg

Activiteiten 13 september (Paardenspektakel)

In verband met het Eastermarruters Paardenspektakel wat een week eerder plaatsvindt (op 13 september) en vooruitlopend op de opening een week later zullen er op 13 september bij Rij- en Mencentrum Heechsân gratis ponyritjes voor de jeugd plaatsvinden en is er gelegenheid het strodorp aldaar te bezoeken bij Hindernis 5. Deze Paardenspektakel-hindernis is vanaf het aanwezige terras zichtbaar.

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen