Sinds 2 januari is 's Lands Welvaren definitief verkocht. De nieuwe eigenaren zijn Martin en Jetty van der Veen, afkomstig uit Surhuisterveen. Beide hebben hun roots in de horeca.
De komende tijd wordt het pand verbouwd en omgetoverd tot een restaurant in combinatie met een grand café.
De hotelfunctie blijft uiteraard bestaan.

Martin en Jetty hebben er zin in. Het is een droom die de komende maanden werkelijkheid gaat worden, aldus het echtpaar.
"We hebben besloten dat we afscheid nemen van de oude naam en onder een nieuwe, voor Eastermar toepasselijke naam verder willen. We willen de naam maar meteen prijs geven zodat de Eastermarders er alvast aan kunnen wennen; Herbergh de Parel."

De verbouwing zal de nodige tijd in beslag nemen maar er zal alles aan gedaan worden om Herbergh de Parel voor het toeristenseizoen te openen. Het echtpaar is van plan om ook te verhuizen en boven het restaurant te gaan wonen.

Image
Jetty en Martin van der Veen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen