In 2008 zijn de eigenaren van Hotel Meerzigt van plan om culturele avonden te organiseren; kleinschalige voorstellingen op het gebied van muziek, poëzie, cabaret, toneel, etc. De Fryske cultuur zal daarbij zeker regelmatig aan bod komen. Inmiddels is de eerste voorstelling geboekt voor 16 februari. Dan zal Tsjêbbe Hettinga optreden in combinatie met een band (www.tsjebbe.nl). De bedoeling is om ± 6 keer per jaar een dergelijke avond te verzorgen.

ImageOmdat het organiseren van dit soort avonden veel tijd kost zijn Heymen en Ada van Meerzigt op zoek naar vrijwilligers die deze avonden willen helpen vormgeven. Selecties maken uit het aanbod, persberichten schrijven, organiseren, programma's opstellen, dat soort dingen. Lijkt het u leuk om hier aan mee te helpen, dan bent u bij Meerzigt meer dan welkom!

Poll
Natuurlijk is het interessant om te weten waar de voorkeur naar uitgaat, als het aan de Eastermarders ligt. Zou u bijvoorbeeld klassieke- of wereldmuziek willen horen of gaat uw voorkeur uit naar reisverhalen, film of cabaret.
Breng daarom op www.hotelmeerzigt.nl uw stem uit. Op deze website kunt u ook meer informatie lezen over de eerste culturele avond op 16 februari.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen