Bouwbedrijf Swart brengt wat nieuws op de weg: de 'renovatiecombinatie'. Dit is een nieuwe bedrijfswagen met gesloten aanhanger. De aanhanger is vooral bedoeld voor het vervoeren van keukenblokken.
"We doen niet alleen nieuwbouw maar ook veel op het gebied van renovatie. De komende tijd doen we veel renovatiewerk voor verschillende woningbouwcorporaties", aldus Taeke Offringa van Bouwbedrijf Swart. "Dat zijn voor ons ideale winterklussen. We gaan veel nieuwe keukenblokken plaatsen, o.a. in Leeuwarden. Deze aanhanger is gemakkelijk af te sluiten en de nieuwe keukenblokken komen droog en schoon op de plaats van bestemming."

De nieuwe auto met aanhanger gaat vandaag in functie met daarop de slogan 'Ook veelzijdig in renovatie', aansluitend op de algemene slogan van Bouwbedrijf Swart: 'Al ruim 100 jaar de veelzijdige aannemer uit Eastermar'.

Image

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen