Marieke 1

Techniektraining voor hardlopers & Sporten met korting

Techniektraining voor hardlopers Sporten met Marieke biedt in september / oktober een specifieke techniek-cursus
voor hardlopers (zowel beginner als gevorderd)!  Hiervoor komt de zeer ervaren en deskundige looptrainer Jelle Luinstra naar Eastermar.
De trainingen zijn op zaterdag 28 sept en 5, 12 en 19 okt. van 9.00 tot 10.30uur.

Deze korte cursus is gericht op het aanleren van een goede hardlooptechniek. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende fases van de loopbeweging. Hardlopers met een goede hardlooptechniek zijn namelijk minder gevoelig voor blessures en gebruiken hun energie efficiënter dan lopers met een slechte looptechniek. We gaan in deze korte cursus praktisch aan de slag met de looptechniek. Maar er zit ook een gedeelte theorie in de cursus want eerst moet je het snappen voordat je het kunt doen. In 4 weken wordt er door de zeer ervaren en gedreven hardlooptrainer, Jelle Luinstra, gewerkt aan een betere techniek, waardoor ook jij je hardloopprestaties kunt verbeteren! Kosten: € 45,- Geef je snel op want vol=vol!

Sporten met Korting! Via Bedrijfsfitness Nederland is het mogelijk om vanaf nu met korting te sporten bij Sporten met Marieke. Je werkgever moet dan aangesloten zijn bij de Bedrijfsfitness Nederland. Dit kun je checken op www.sportenmetkorting.nl ( is je werkgever niet aangesloten, dan zou je hem/haar kunnen vragen of dat mogelijk is)

Deze korting is alleen mogelijk bij een abonnement. Deze wordt door je werkgever betaald uit je bruto-loon. Dat komt neer op een korting van ongeveer 40%. Sommige werkgevers doen daar nog een extra vergoeding bovenop.

Actuele rooster:
Maandag: 19.00 circuittraining 20.00 TRX
Woensdag: 8.35 Walking Bootcamp
19.30 Bootcamp 20.30 TRX

Voor meer informatie of om aan te melden voor een gratis proeftraining:
www.sportenmetmarieke.nl 06-11055644
Hopelijk tot snel! Marieke Sporten met Marieke

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen