Rienk Vlieger en Harmke Paulides nemen afscheid van hun grafische ontwerpstudio aan de E.M. Beimastrjitte.

Met een beetje pijn in het hart hebben we besloten dat het mooi is geweest en stoppen we per 1 januari met onze VOF. Na 10 jaar succesvol te zijn geweest, merkten we dat onze bedrijfsformule de laatste 2 jaar min of meer was uitgewerkt. Oorzaken zijn de technische ontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande ontwikkelingen in de markt. Deze zijn enorm snel gegaan. Het lukte ons niet om daar altijd goed op te anticiperen.
Ook door gezondheidsproblemen raakten we onze focus wat kwijt. We vinden het uiteraard enorm jammer. Maar we kijken met trots terug op 12 jaar werk aan mooie projecten.

Ook al hadden we contacten in het hele land, de bron van ons klantenbestand is altijd het eigen dorp geweest.
We willen al onze relaties in en rond Eastermar daarom graag bedanken voor de samenwerking, vertrouwen en interesse in ons activiteiten.

Wil je meer weten over de hoed en de rand, dan kun je op onze website een uitgebreider verhaal lezen over de redenen dat we gaan stoppen.

Oant sjen!

Studio Staalkaart

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen